• 1398/09/16 - 09:03

رییس دانشکده علوم پزشکی گراش در پیامی ، روز دانشجو را تبریک گفت.

photo_۲۰۱۹-۱۲-۰۶_۱۷-۳۳-۰۵

دکتر احمد عبدالهی رییس دانشکده علوم پزشکی گراش در پیامی ، روز دانشجو را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

"شانزدهم آذر" یادآور حماسه آفرینی و رشادت دانشجویانی است، که با شهادت خود به جهانیان فهماندند ایرانیان از هر قشری در برابر استعمار، استکبار و دخالت بیگانگان همچون کوهی استوار خواهند ایستاد و استقلال خود را فریاد خواهند زد.

امروز نیز دانشجویان فهیم ایران اسلامی در فتنه ها و تحرکات از پیش برنامه ریزی شده ی دشمن با بصیرت کامل در دفاع از انقلاب و آرمان های این نهضت مقدس به میدان می آیند و نقشه های شوم آنان را نقش بر آب می کنند.

نام" دانشجو" همواره نماد ظلم ستیزی و شجاعت و شهامت بوده است و دانشجویان تا همیشه با بهره گیری از علم و اخلاق و عمل همچون سدی آهنین در مقابل دشمن، موتور محرک این انقلاب به سوی قله های پیشرفت در همه ی صحنه ها خواهند بود.

اینجانب ضمن پاس داشت یاد و خاطره شهدای مبارزه با استکبار در روز ۱۶ آذر ۱۳۳۲ این روز مقدس و جایگاه وارسته دانایی را به محضر دانشجویان عزیز تبریک عرض نموده و امیدوارم دانشجویان عزیز با تکیه بر توانمندی‌ها و استعدادهای خود و همچنین با استفاده از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی زمینه ساز توسعه، پیشرفت و آبادانی کشور ایران اسلامی باشند.

دکتر احمد عبدالهی

رییس دانشکده علوم پزشکی گراش