بازدید مشترک معاونت بهداشت و اداره دامپزشکی از مراکز عرضه گوشت های خام
کارشناسان واحد بهداشت محیط معاونت بهداشت با همکاری کارشناس اداره دامپزشکی با هدف کنترل و نظارت بر نحوه نگهداری آنها از مراکز عرضه گوشت، مرغ، ماهی و میگو بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی گراش، مهندس احمدی مسئول واحد بهداشت محیط معاونت بهداشت گفت: «با توجه به ضرورت نگهداری و عرضه گوشت خام در یخچال ویترینی جهت حفظ سلامت و کیفیت گوشت، واحد بهداشت محیط معاونت بهداشت با همکاری اداره دامپزشکی شهرستان گراش اقدام به بازرسی مشترک از مراکز کردند.»
احمدی افزود: بازرسین ضمن بررسی وضعیت بهداشت محیط و سلامت گوشت های عرضه شده در این اماکن، نحوه ی نگهداری گوشت خام را نیز مورد توجه قرار دادند، و آموزش های لازم درخصوص بیماری های مشترک بین انسان و دام به متصدیان داده شد.