• 1394/12/25 - 10:44
  • بازدید: 51
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

به نشان گر های رنگی مواد غذایی توجه کنید

۲۳

مهندس  فضیلت بنی زمانی کارشناس صنایع غذایی و مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی، بهداشتی مدیریت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی گراش درباره نشان گرهای رنگی چاپ شده بر روی مواد غذایی گفت:


طرح برچسب نشان گرهای رنگی تغذیه ای(چراغ راهنمای تغذیه ای) بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی با مشارکت و همکاری سازمان غذا و دارو و صاحبان صنایع غذایی و آشامیدنی در حال اجراست که مردم باید به آن توجه کنند.


۲۳


وی گفت:نشان گر رنگی تغذیه ای به عنوان یک متخصص تغذیه پیشنهادهایی می دهد تا ما را در انتخاب آسان و سالمتر کمک می کند. بنی زمانی افزود:«این نشان گرها کمک می کند در زمان خرید یک محصول غذایی در یک نگاه ارزیابی و انتخاب مناسب داشته باشیم و در این نشانگر رنگی پنج شاخص مهم و موثر در سلامتی یعنی انرژی - قند - چربی - نمک - اسیدهای چرب ترانس درج شده است که با توجه به رنگ این شاخص ها هر کس به تناسب سن و نوع بیماری می تواند محصول خود را برای مصرف انتخاب کند.


در این شانگرها  رنگ سبز یه معنی اندک ، رنگ نارنجی به معنی متوسط و رنگ قرمز به معنی زیاد می باشد. به طور مثال فردی که دارای فشار خون بالا است اگر در هنگام خرید برای شاخص نمک رنگ قرمز انتخاب شده است باید از خرید آن محصول اجتناب کند و محصولی را از با مقدار نمک کمتر خریداری نماید. 


ghaza2


این کارشناس صنایع غذایی اضافه کرد: البته در کنار این نشانگرهای رنگی اعدادی نیز نوشته شده که باید به مقدار ان اعداد نیز توجه کنیم.


وی خاطر نشان کرد: این نشانگرها به منظور مقایسه یک محصول با محصول دیگر نمی باشد، بلکه مقایسه یک محصول با تولید متفاوت است و اولویت انتخاب با محصولی است که با توجه به شرایط فیزیکی و جسمانی ما مناسب تر باشد.


ghaza1

  • گروه خبری : گروه های مطالب
  • کد خبر : 6911
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

ghaza1 ghaza2

اطلاعیه‌ها

آرشیو

اطلاعیه:آیین نامه اداری استخدامی

09 آبان 1403