جشنواره روز جهانی تخم مرغ برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی گراش،جشنواره روز جهانی تخم مرغ (۱۷مهرماه)با شعار “تخم مرغ معجون سلامتی” به همت واحد بهبود تغذیه جامعه و با همکاری واحد سلامت نوجوانان،جوانان و مدارس با حضور مهندس علیرضا مساح قائم مقام معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی گراش و نماینده آموزش و پرورش در مدرسه ابتدایی حضرت زینب(س) برگزار شد.
در ابتدای این مراسم مهندس مساح در خصوص فواید تخم مرغ برای دانش آموزان سخنرانی کرد.
در این جشنواره تخم مرغ های آبپز تزیینی توسط دانش اموزان پایه اول تا ششم تهیه شده و به نمایش گذاشته بود که در پایان به ده نفر از دانش آموزان هر پایه تحصیلی که در قسمت داوری امتیاز کسب کردند جوایزی اهدا شد.
مریم اکبرزاده مسئول واحد بهبود تغذیه بهبود جامعه در خصوص ۱۷ مهرماه روز جهانی تخم مرغ گفت: این روز مطابق با سال های اخیر با هدف بهبود تغذیه جامعه و فرهنگ سازی برای مصرف منابع غذایی با کیفیت بالا است که سازمان فائو این روز را در سال ۲۰۱۶ با شعار تخم مرغ معجون سالامتی نامگذاری کرده است. وی افزود: از آنجاییکه که تخم مرغ یکی از کاملترین، ارزانترین و فراوان ترین غذاهای پروتئینی است که بعد از شیر جایگاه دوم را در تغذیه اقشار جامعه م یتواند داشته باشد ولی بدلیل غیرعلمی و باورهای اشتباه از مصرف مناسب این فراورده مغزی خودداری می شود. وی در مورد خواص تخم مرغ گفت: دارای کاملترین و با کیفیت ترین پروتئین در مقایسه با سایر موادغذایی، دارای حداقل ۱۳ نوع ویتامین و مواد معدنی ضرووری بدن، مهمترین منابع کولین و لوتئین ضروری برای سلامت سیستم عصبی، قلبی عروقی و بینایی و در نهایت اینکه فاقد کلسترول مضر می باشد.