• 1395/07/17 - 14:07
  • بازدید: 239
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جشنواره روز جهانی تخم مرغ برگزار شد

img_6569-768x576

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی گراش،جشنواره روز جهانی تخم مرغ (۱۷مهرماه)با شعار “تخم مرغ معجون سلامتی” به همت واحد بهبود تغذیه جامعه و با همکاری واحد سلامت نوجوانان،جوانان و مدارس با حضور مهندس علیرضا مساح قائم مقام معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی گراش و نماینده آموزش و پرورش در مدرسه ابتدایی حضرت زینب(س) برگزار شد.


%d8%aa%d8%ae%d9%85-%d9%85%d8%b1%d8%ba1

در ابتدای این مراسم مهندس مساح در خصوص فواید تخم مرغ برای دانش آموزان سخنرانی کرد.

pr-health

در این جشنواره تخم مرغ های آبپز تزیینی توسط دانش اموزان پایه اول تا ششم تهیه شده و به نمایش گذاشته بود که در پایان به ده نفر از دانش آموزان هر پایه تحصیلی که در قسمت داوری امتیاز کسب کردند جوایزی اهدا شد.


%d8%aa%d8%ae%d9%85%d8%b1%d8%ba-%d9%85%d8%b1%d8%ba-3

img_6569

مریم اکبرزاده مسئول واحد بهبود تغذیه بهبود جامعه در خصوص ۱۷ مهرماه روز جهانی تخم مرغ گفت: این روز مطابق با سال های اخیر با هدف بهبود تغذیه جامعه و فرهنگ سازی برای مصرف منابع غذایی با کیفیت بالا است که سازمان فائو این روز را در سال ۲۰۱۶ با شعار تخم مرغ معجون سالامتی نامگذاری کرده است. وی افزود: از آنجاییکه که تخم مرغ یکی از کاملترین، ارزانترین و فراوان ترین غذاهای پروتئینی  است که بعد از شیر جایگاه دوم را در تغذیه اقشار جامعه م یتواند داشته باشد ولی بدلیل غیرعلمی و باورهای اشتباه از مصرف مناسب این فراورده مغزی خودداری می شود. وی در مورد خواص تخم مرغ گفت: دارای کاملترین و با کیفیت ترین پروتئین در مقایسه با سایر موادغذایی، دارای حداقل ۱۳ نوع ویتامین و مواد معدنی ضرووری بدن، مهمترین منابع کولین و لوتئین ضروری برای سلامت سیستم عصبی، قلبی عروقی و بینایی و در نهایت اینکه فاقد کلسترول مضر می باشد.

  • گروه خبری : گروه های مطالب
  • کد خبر : 6713
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

اطلاعیه‌ها

آرشیو

اطلاعیه:آیین نامه اداری استخدامی

09 آبان 1403