جشنواره غذای سنتی و سالم برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی گراش، در سومین روز از هفته سلامت، جشنواره غذای سالم و سنتی در محل نمایشگاه سلامت برگزار شد.
گفتنی است با توجه به فراخوان جشنواره غذای سنتی و سالم، بانوان گراش و پرسنل دانشکده علوم پزشکی با آماده سازی غذاهای سنتی و سالم در این جشنواره به رقابت پرداختند. این غذاها با توجه به ملاک هایی همچنون روش پخت، استفاده از سبزیجات، میزان استفاده از نمک و روغن، سالم بودن، تزیین غذا و ارزش غذایی توسط کارشناسان داوری و به افراد شرکت کننده ای که بالاترین امتیاز کسب کردند جوایزی به رسم یادبود تقدیم شد.
[gallery link="file" ids="9787,9788,9789,9790,9791,9792,9793,9794,9795,9796"]