• 1393/02/19 - 00:49
  • بازدید: 113

جشن بزرگداشت مقام استاد برگزار شد

ostad

جشن بزرگداشت مقام استاد، با حضور رییس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گراش برگزار شد.

در این مراسم که با حضور اساتید، مربیان، دانشجویان و کارکنان دانشکده علوم پزشکی در سالن آمفی تئاتر دانشکده برگزار شد،دکتر بهمنی ضمن تبریک به اساتید، به تبیین شخصیت استاد شهید مطهری پرداخت.

ostad1

رییس دانشکده علوم پزشکی با قرائت بیانات حضرت امام (ره) و نیز مقام معظم رهبری در مورد شخصیت والای علمی استاد مطهری، دانشجویان را به خواندن کتابهای این استاد وارسته توصیه کرد. وی در این مراسم گفت:به فرموده امام عظیم الشان (ره) کسی را جز شهید مطهری سراغ ندارم که تمام کتابهایش بدون استثنا مفید باشد و برای کسانی که سوالات و شبهاتی دارند خواندن این کتابها بسیار کمک کننده است.

ostad4

دکتر میرزا خلیل بهمنی در ادامه سخنان خود، منشا گرامیداشت مقام استاد را از روز اول آفرینش دانست و گفت: خدای تبارک و تعالی خود نیز یک معلم است واضافه کرد:بزرگداشت مقام معلم در اکثر کشورهای جهان در روز و یا هفته خاص برگزار میگردد و فقط مختص ایران نیست و افزود: من در این دانشکده از اساتید حمایت خواهم کرد.

در این مراسم از اساتید و مربیان دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گراش تجلیل و به آنان هدایایی به رسم یادبود اهدا گردید.

ostad2

مراسم بزرگداشت مقام استاد به همت معاونت دانشجویی فرهنگی، آموزش و با همکاری دانشجویان برگزار گردید.

ostad3

• گروه خبری : گروه های مطالب