• 1403/02/18 - 16:55
گرامیداشت هفته هلال احمر:

رییس علوم پزشکی‌گراش، هفته هلال احمر را تبریک گفت

به گزارش وبداگراش، دکتر مهدی محسن‌زاده، رییس علوم پزشکی‌گراش بمناسبت فرا رسیدن گرامیداشت هفته هلال احمر ( ۱۸ لغایت ۲۴ اردیبهشت)، در پیامی این هفته را به نیروهای پرتلاش هلال احمر تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

هلال احمر، نمادی از انسان‌دوستی و همبستگی جهانی است. این سازمان با ارائه خدمات بشردوستانه، در مواقع بحران و فاجعه، پناهی امن برای آسیب‌دیدگان و نیازمندان فراهم می‌آورد.

این هفته فرصتی است برای قدردانی از تلاش‌ها و خدمات ارزشمند شما که با عشق و ایثار، جان‌ها را نجات داده و لبخند را به لبان آورده‌اید.

همکاری نزدیک و مؤثر هلال احمر شهرستان گراش با دانشکده علوم پزشکی در برگزاری برنامه‌های مختلف، نشان از روحیه همدلی و هم‌افزایی دارد که مایه مباهات و سربلندی است. این همکاری‌ها نه تنها در ارتقاء سطح سلامت جامعه نقش بسزایی داشته، بلکه در ترویج فرهنگ انسان‌دوستی و خیرخواهی نیز اثرگذار بوده است.

در پایان، ضمن تجدید احترام، و بیان صمیمانه‌ترین تبریکات به شما عزیزان، برای تمامی دست‌اندرکاران و داوطلبان هلال احمر، سلامتی و موفقیت روزافزون آرزومندیم.

دکتر مهدی محسن‌زاده
رییس علوم‌ پزشکی‌گراش