کارگاه آموزش برچسب خوانی محصولات غذایی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی گراش، کارگاه آموزش برچسب خوانی محصولات غذایی، روز دوشنبه هفدهم خردادماه به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در سالن دفاعیه دانشکده علوم پزشکی گراش برگزارشد.
در این کارگاه فضیلت بنی زمانی مدیر نظارت بر مواد غذایی، ضمن بیان مطالب آموزشی در خصوص نحوه و اهمیت برچسب خوانی مواد غذایی گفت:« اگر مردم از شیوه برچسب خوانی مواد غذایی مطلع باشند می توانند مواد غذایی خود را آگاهانه و با توجه به میزان کالری مورد نیاز خود خریداری نمایند.»
بنی زمانی هدف از برگزاری این کارگاه را، آشنایی با قوانین برچسب خوانی، آشنایی با مشخصات جدول ارزش تغذیه ای، آشنایی با چراغ راهنمای تغذیه ای و حدود تعیین کننده رنگها، آشنایی با علائم و نشان های استاندارد و گواهی بین المللی و آشنایی با نشان اصالت و سلامت کالا در مورد کالاهای خارجی عنوان کرد.