• 1403/07/29 - 13:54
وبداگراش:

نشست رییس دانشکده علوم پزشکی‌گراش با والدین دانشجویان

به گزارش «وبدا گراش»؛ در اولین روز از ثبت‌نام دانشجویان جدیدالورود، نشست رییس دانشکده علوم پزشکی و معاونین آموزش، تحقیقات و فناوری، دانشجویی فرهنگی و مدیر حراست ویژه والدین دانشجویان برگزار شد.

دکترمهدی محسن زاده رییس دانشکده علوم پزشکی گراش در این نشست ضمن خوش‌آمدگویی به والدین دانشجویان گفت: « زیر‌ساخت‌های لازم جهت رفاه دانشجویان فراهم شده است و  ما تمام سعی خود را به کار خواهیم گرفت که شرایطی را فراهم کنیم که شما والدین دغدغه ای نداشته باشید و فرزندانتان از امکانات آموزشی استفاده لازم را ببرند تا بتوانیم افرادی مفید و توانمند ؛تحویل جامعه دهیم.»

دکتر محمدجعفری معاون آموزش تحقیقات و فناوری، مسعود خواجه‌زاده معاون دانشجویی فرهنگی و حیدر جنگجو مدیر حراست نیز ضمن بیان قوانین و مقررات دانشگاه، به سوالات والدین پاسخ دادند.

نشست با والدین دانشجویان تا آخرین روز ثبت‌نام ادامه خواهد داشت.

• گروه خبری : اخبار اختصاصی
مسلم محمدی