• 1401/04/20 - 11:39
  • بازدید: 1572
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه
وبدا گراش:

مصاحبه با مدیرعامل مجمع خیرین سلامت شهرستان گراش

مسئولین محترم دانشکده و بیمارستان از ابتدای تاسیس مجمع خیرین سلامت نهایت همکاری و هماهنگی و مساعدت را داشته و دارند

گفتگوی اختصاصی وبدا گراش، با محمد منفرد، مدیرعامل مجمع خیرین سلامت شهرستان گراش:

 

لطفاً مختصری از زندگی شخصی و مدت زمان مسئولیت و تاریخ راه اندازی مجمع خیرین بفرمایید؟

- بنده محمد منفرد متولد 1338، محل تولد گراش ، بعنوان کارمند و سرپرست وابسته کار مسئول رسیدگی به رتق و فتق امور ایرانیان شاغل در سفارت و سرکنسولگری ج.ا.ا. در امارات عربی، خادم و خدمتگزار مردم شریف ایرانیان شاغل بوده ام واین توفیق را داشته ام که در تشویق و ترغیب خیرین بزرگوار در عرصه های مختلف ،فرهنگی ، سلامت ، ورزشی ، آموزشی ،مذهبی و پیشرفت و آبادانی شهر گراش، در ارتقای به بخش و شهرستان نقش کوچکی داشته باشم.

از بدو تشکیل مجمع خیرین سلامت از تاریخ اسفندماه سال 93 بعنوان مدیرعامل و عضو هیئت مدیره بعنوان یک خادم در خدمت همشهریان عزیزم هستم .

 

 

انگیزه شما از پذیرش و قبول مسئولیت  امور خیریه چه بوده و چرا به این امور علاقهمند هستید؟

چون مجمع خیرین سلامت با هدف ارائه خدمات خداپسندانه و تاکید و توصیه مقام معظم رهبری در سطح کشور تاسیس شده است ودر عرصه های سلامت و بهداشت ، درمان پزشکی و با اتکا به مشارکتهای مردمی شکل گرفته است و بعنوان یکی از شاخصه های اصلی امرتوسعه سلامت و کمک به بیماران و نیازمندان و ارتقای سلامت شهرستان گراش است و از ابتدای ساخت بیمارستان و دانشکده افتخار همکاری با ابر خیر بزرگوار مرحوم مغفور حاج شیخ احمد انصاری داشته ، مسئولیت آن را پذیرفتم ، و بی تردید آرزوی همه انسانها است که در این مکانهای خیریه حضور داشته باشند ، که بتواند به همنوعان ،همشهریان و نیازمندان کمک کند.

 

 

نوع همکاری و مساعدت شما در دوران همه گیری کرونا به چه صورت بوده است؟

از ابتدای شیوع و پاندومی کرونا با همکاری خیرین عزیز که همواره بازوی توانمند و همراه و پشتیبان حوزه سلانت بوده اند در تامین  و توزیع اقلام بهداشتی ، ایجاد کارگاه تولید ماسک ، تهیه و توزیع پک های بهداشتی مثل ماسک ، محلول ضدعفونی کننده دست و سطوح ،گان ،شیلد، دستگاه اکسیزن ساز، کپسول اکسیژن ، تب سنج لیزری و خرید دستگاه آزمایشگاهی تست کرونا ، بسته های معیشتی ، هزینه های کمک درمان بیماران کرونایی و تامین دارو و غیره . به مبلغ 11 میلیارد تومان ، و شهرستان گراش جز اولین شهرستانهای ایران بود که اقلام مذکور در اختیار مردمش قرار گرفت ف و همچنین در توزیع و تامین اقلام ضروری به شهرها و شهرستانهای همجوار و حتی فرا استانی ارسال گردید.

 

 

به چه دلیل بخش دولتی و از طرفی حوزه سلامت را انتخاب نموده‌اید؟

البته در بحث کمک دولتی و یا خصوصی تفاوتی ندارد و به هرصورت در مجموع نفع مردم بخصوص نیازمندان خواهد بود ، و مجمع خیرین سلامت تنها در بخش دولتی فعالیت نمی کند ، درهمه عرصه های سلامت ، فرهنگی ، مذهبی و قرآنی هم فعالیت دارد ، در بخشهای دولتی کمکهای بسیار چشمگیری چون ساخت مراکز جامع سلامت ،خانه بهداشت ، خرید تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیمارستان ، نوسازی و بهسازی قسمتهای فرسوده بیمارستان ، ایجاد کلینیک خیریه دندان پزشکی ، ساخت مرکز دیالیز ، اورژانس 115 ، پایگاه انتقال خون ، درمانگاه ، مرکز ناباروری و....، در بخشهای خصوصی که عرض کردم در تمام حوزه های مختلف قدمهای موثری برداشته شده است .

 

آیا از این همکاری رضایت کافی دارید و تجارب مثبتی برای شما بوده است؟

امیدوارم که رضایت خداوند ،امام زمان (عج) و رضایت مردم در پی داشته باشند و ان شاالله که همینطور هم است.تمام اعضای مجمع خدمتگزار و خادم خیرین بزرگوار هستند و رضایت آنان رضایت همه اعضا خواهد بود.بله در طول این هفت سال تجارب بسیار ارزنده ای کسب نموده که ان شاالله بتوانیم از این تجارب در پیشرفت و آبادانی و عمران شهر و همکاری با خیرین عزیز قدمهای بزرگتری برداریم.

 

 

آیا در مسیر همکاری خود با مانعی نیز مواجه شده اید؟ اگر بله، برای برطرف نمودن آنها چه اقداماتی انجام دادید؟

در خصوص برخورد با موانع بله متاسفانه سیستم اداری و قانونی و کاغذ بازیها بیشتر وقتها جلو پیشرفت و تسریع انجام کار گرفته می شود بخصوص در صدور مجوزها ، پرداخت عوارض ، حق انشعاب آب و برق و در اختیار دادن زمین برای پروژه ها همیشه مشکل داشته و داریم و در دیدار با مسئولین ذیربط بصورت حضوری و درخواست کتبی این مشکلات و موانع را مطرح و برای رفع آن گزارش داده شده است ولی متاسفانه اقدامی تا کنون صورت نگرفته است.

 

 

به نظر شما یک خیّر سلامت چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟

وقتی به کسی کلمه خیّر اطلاق می شود یعنی اینکه خداوند این توفیق و سعادت یک انسان خوب نصیب وی کرده است ، یعنی از نظر تقوی ، ایمان ،انفاق ، ایثار و بخشندگی به درجه ای رسیده است که این همت را پیدا کرده است که بخشی از مال و ثروت خود وقف کار خیر نماید.و این ها از خصوصیات خیر می باشد.

 

در قبال کاری که انجام دادید، چه انتظاراتی از دانشگاه، سیستم، نظام یا مردم دارید؟

مسئولین محترم دانشکده و بیمارستان از ابتدای تاسیس مجمع خیرین سلامت نهایت همکاری و هماهنگی و مساعدت را داشته و دارند ، البته در بعضی مواقع اختلاف نظر های جزئی داشته ایم که با برگزاری جلسات و بحث و تبادل نظر حل شده است و از همه آنان بخصوص جناب آقای دکتر عبدالهی تشکر میکنم.

 خداوند شاکریم که مردم فهیم ، ولایتمدار ، دلسوز گراش همیشه در صحنه بخصوص در حوزه سلامت حضور داشته و دارند و نیاز به تشویق نخواهند داشت اما آنچه ما عاجزانه درخواست داریم اینکه عزیزان خیر اولویتها را در نظر بگیرند ، با اعضای مجمع خیرین سلامت ، مسئولین دانشکده و بیمارستان قبل از انجام کار مشورت بگیرند ، اولویتها را شناسایی کنند.

خیرین عزیز ما که در کشور الگو هستند خیرین ، بدون توقع و بدون نام که با خلوص نیت و سرشار از اخلاص و ایثار و سخاوت در کار خیر مشارکت می کنند.انتظارات ما و خیرین از مسئولین این است که در راه اندازی مکان های ساخته شده و تجهیز آن ها اقدام کنند تا بلااستفاده نماند، در کلیه تجهیزات خریداری شده هم سفارش شود.

 

 

خاطره یا تجربه ای از دوران شیوع کرونا دارید؟

 هرروز و هر ساعت و هر لحظه نوکری برای مردم با یک خاطره تلخ و شیرین همراه است ، و صحنه های زیبا و تلخ دیده می شود که توام با شادی و اشک است ،

در ابتدای دوران شیوع کرونا و صدور اولین اطلاعیه جهت دریافت کمکهای مردمی شب در منزل بودم زنگ خانه زده شد ، رفتم جلو درب خانه یک آقا و خانم دیدم پس از سلام گفتند پیرو اطلاعیه درخواست کمک شما شرمنده ایم ، پولی نداریم کمک کنیم فقط یک انگشتر از دوران ازدواجمان مانده که با افتخار و خوشحالی برای خرید اقلام ضروری بهداشتی اهدا می کنیم . بنده خیلی اصرار کردم که نگیرم و گفتم شما اجرو ثواب انرا برده اید و خداوند بسیار از شما راضی است و برای خودتان نگه دارید، اشک از چشمانشان سرازیر شد و گفت درسته فقیریم ، درسته پس اندازی نداریم ولی اگر از ما نگیرید دلمان شکسته میشود ، اشک از چشمان من هم سرازیر شد و از انان گرفتم ، صبح به یک طلافروشی رفته و موضوع را برای او تعریف کردم بنده خدا با چند برابر قیمت خریداری کرد و انگشتر را به موزه امام رضا (ع) اهدا کرد ، و همان شب تا صبح بیش از سیصد میلیون تومان بحساب مجمع خیرین واریز کردند که بسیار برکت داشت.

  • گروه خبری : اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 11419
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

اطلاعیه‌ها

آرشیو

اطلاعیه:آیین نامه اداری استخدامی

09 آبان 1403

اطلاعیه:ماما و مراقب سلامت

13 شهریور 1403