کمیته سلامت و امنیت غذایی شهرستان گراش تشکیل جلسه داد
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی گراش، کمیته سلامت و امنیت غذایی شهرستان گراش، با حضور دکتر عبدالهی رییس علوم پزشکی این شهرستان، در فرمانداری تشکیل جلسه داد.
در این جلسه که معاون فرماندار،مسوولین علوم پزشکی، کارکنان معاونت بهداشتی، معاونت درمان ، دانشکده علوم پزشکی و مسوولین ادارات مرتبط با موضوغ سلامت و امنیت غذایی حضور داشتند، درباره آمار مرگ و میر، موضوعات و مشکلات بهداشتی و مسائلی درباره سلامت و امنیت غذا بحث و تبادل نظر شد.
دکتر احمد عبدالهی رییس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گراش در این جلسه گفت:« آمار نشان میدهد بیماری سرطان در این شهر نسبت به شهرهای دیگر بالاتر نیست اما ترس و وحشت این بیماری در بین مردم شهربیشتر است.» دکتر عبدالهی با اشاره به اینکه پیشگیری مقدم بر درمان است گفت:« ما با تغییر در سبک زندگی و بخصوص مصرف مواد غذایی سالم میتوانیم تا حد زیادی از بروز سرطان جلوگیری کنیم.» وی مصرف غذاهای پرچرب، استفاده از شکر و نمک فراوان و بخصوص استفاده از رنگهای مصنوعی غذایی که در این شهرستان متاسفانه زیاد مورد استفاده قرار می گیرد را بسیار مضر و سرطان زا دانست.»
در جلسه کمیته سلامت و امنیت غذایی شهرستان به تبلیغات غذایی آسیب رسان نیز اشاره شد و محسن ایزدی یکی از کارشناسان این کمیته در این باره گفت:« طبق قانون ،تبلیغات کالاهای آسیب رسان به سلامت ممنوع است ولی هم در سطح کشور و بخصوص در این شهرستان به وفور این تبلیغاتها به چشم میخورد.»
فضیلت بنی زمانی و اکبری زاده مسوول واحد تغذیه معاونت بهداشتی نیز در مورد روز جهانی غذا و شعار جهانی و کشوری این روز نکاتی را متذکر شدند.
در پایان جلسه مقرر شد جلسه ی کمیته سلامت و امنیت غذایی بصورت ماهیانه برگزار شود.